#1 Joel Svensson, Partykungen

Joel Svensson, Partykungen.se

Hej och välkommen till ehandelspoddens FÖRSTA avsnitt. Vilken grej! I detta första avsnitt har jag äran att intervjua Joel Svensson som är grundare av maskerads- och partyprylsehandelssajten Partykungen.se. Podcasten kom att handla om Gävle, sortimentsbreddning, varför han startade butiken från början (för att ge sin mamma ett jobb i 50-årspresent) och om att personalfesterna faktiskt inte alls är så vilda på Partykungen HQ.

Det blir festligt! Massor av kul ehandelsmeta, hostningar av en förkyld Anton och smarta tankar från en av Sveriges coolaste ehandelsentreprenörer. Nu på Soundcloud (nedan) och via iTunes. Här är RSS-feedet. Glöm ej prenumerera!

Podcasten spelades in tisdagen den 3 juni 2014 i studion hos Apear. Ett stort tack till Apear för att de hjälper mig producera den här podcasten!

9 thoughts on “#1 Joel Svensson, Partykungen

  1. Trevligt tugg! Lugnt och skönt tempo och grundlig genomgång. Framöver kanske fundera på att ”bryta av” med en jingel när ni byter ämne. Mest en smaksak antar jag.

    • Tack Linus! Har lite svårt för jinglar i podcasts när man byter ämne.. blir sällan helt bra. Men stort tack för feedback! Är helt klart en smaksak ;)

  2. Vilken rolig och lärorik podd du skapat. Brukar lyssna till olika poddar när jag ska lägga mig, och denna är nu min favorit podd före borspodden :) Hoppas på många fler poddar nu!

  3. Nu äntligen har jag tagit mig tid för att lyssna och… det här är toppen trivsam lyssning! Bra, intressant och definitivt något som jag kommer att följa Anton. Att starta en webbshop för att ge sin mamma ett jobb. Det om något är så vackert att man blir lite fuktig i ögonvrån :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>