#4 Anton & Joel, Kitchentime

ehandelspodden4

För en himla massa år sedan så lärde jag känna Anton och Joel när de två, precis som jag och min vapendragare Eric, sysslade med affiliatesajter. Det var roliga tider. Både de och vi gick i gymnasiet och vi körde länkbyten, ful-seo men framförallt lärde vi oss väldigt mycket om att driva och konvertera trafik. Sedan kom alla in på det här med ehandel: de startade Muminmuggar, vi startade Headler och det ledde tillslut till att de grundade Kitchentime (tidigare känt som Lykka) som säljer köksredskap. Kitchentime har haft en snabbväxande resa sedan 1,5 år tillbaka, gått från nästan obefintlig omsättning till knappt 5M på bara ett år.

Om det och mycket mer får ni höra i denna FÄRGSPRAKANDE podcast med härligt nördsnack om hur de FOKUSERAT, växt och UTÖKAT sortimentet. Vi får höra om hur de fördjupade sortimentet från 300 produkter till 7000+ på mindre än ett år, hur de sedan fick in kunderna vi googleannonsering och hur de för att växa tog in riskkapital. Lyssna i iTunes, via rss eller i Soundcloud.

Tack till översättningsbyrån Contentor för att ni sponsrar ehandelspodden. Podcasten spelades in 17 september hos Apear i Stockholm. Har du feedback? Kommentera gärna direkt här på inlägget eller twittra till @ehandelspodden.

One thought on “#4 Anton & Joel, Kitchentime

  1. Pingback: HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>