#5 Niclas Heurlin, Enferno

Niclas Heurlin

I det femte (!) avsnittet av ehandelspodden intervjuar jag Niclas Heurlin, som är en av de mest insiktsfulla personerna jag känner när det kommer till ehandel. Vi lärde känna varandra när jag jobbade på Twingly, där Niclas sitter i styrelsen, och har haft mycket kul ihop sen dess. Inte minst har jag lärt mig mycket av Niclas, både strategiskt och operativt. Det finns mycket erfarenhet i den skallen! Därför är det såklart jättekul att få ha med honom i podden.

Det blev också ett OERHÖRT insiktsfullt avsnitt TOKLADDAT med kunskap hur man bygger bolag, prissättning, vad som egentligen är ehandelns stora konkurrensfördelar och MYCKET mer. Självklart pratade vi om hans resa med Inwarehouse, om varför han numera driver plattformsbolaget Enferno och en hel del om (en del av) de andra bolag han är delaktig i – Kitchentime, Stor & Liten, Confident Living mfl. Lyssna i iTunes, via rss eller i Soundcloud.

Tack till översättningsbyrån Contentor för att ni sponsrar ehandelspodden. Podcasten spelades in 10 oktober hos Apear i Stockholm. Har du feedback? Kommentera gärna direkt här på inlägget eller twittra till @ehandelspodden.

One thought on “#5 Niclas Heurlin, Enferno

  1. Pingback: HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>