#11 Jessica Nilsson, Northzone & HelloFresh

jessicanilsson

I ehandelspoddens elfte avsnitt är vi tillbaka med en ny intervju! Denna gång med den fantastiskt trevliga Jessica Nilsson. I våras lärde jag känna Jessica efter att Tomas Bennich tyckte att vi skulle luncha med introduktionen ”hon är svincool och dessutom från Linköping precis som du!”. Kan bara hålla med om Tomas ord efter den lunchen! En hel del östgötska i denna podd alltså, ÄNTLIGEN!

Så vem är Jessica då? Ja det får ni såklart höra om i podden… men hon har startat HelloFresh, som är ungefär som Linas Matkasse fast i Tyskland, Storbritannien och USA (mfl!). I juni tog de in sin senaste finansieringsrunda, på $50M (yes, dollar). Sedan i våras har hon tagit ett steg tillbaka i HelloFresh rent operativt och är numera riskkapitalist på Northzone som investerat i bland annat Spotify, Bloglovin, Avito, Izettle, Footway och nu i förra veckan även i Fyndiq. Lyssna i iTunes, via rss eller i Soundcloud.

Tack till vår sponsor Contentor som bla kan hjälpa dig med översättningar, samt till Apear som hjälper mig producera den här podden.

2 thoughts on “#11 Jessica Nilsson, Northzone & HelloFresh

  1. Pingback: HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>