#2 Maria Richardsson, Nordic Design Collective

Maria Richardsson

Tjaba tjena hallå! Stort tack för all feedback på det första avsnittet! Massor av fina tweets, mail och facebookposter. Mitt bekräftelsebehov har varit i eufori!

Här kommer det ANDRA avsnittet av ehandelspodden där jag intervjuar Maria Richardsson, grundare av Nordic Design Collective (och innan det, signerat.se). Det är trevligt, härligt, spännande och jag fick lära mig MYCKET mer om Maria och Nordic Design Collective än vad jag visste innan. I podcasten pratar vi marknadsplatser, pop-upbutik, crowdfunding och MASSA annat intressant.

Det är HÄRLIGT och insiktsfullt från en riktig kämparentreprenör. Lyssna, vettja! Och sedan prenumerar du när du ändå håller på. I iTunes, Soundcloud eller ta rss-feedet till your choice of podcast player.

Podden spelades in den 17 juni på Artillerigatan i Stockholm.  Stort tack till Apear som hjälper mig producera den här podcasten & för att jag får hänga i er fina studio.

3 thoughts on “#2 Maria Richardsson, Nordic Design Collective

  1. Pingback: Midsummer greetings and podcasts | NORDIC LIVING by Nordic Design Collective

  2. Pingback: HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden

  3. intressant det Maria sa om att det var lätt att förhandla med fastighetsägare angående tomma lokaler, pratar vi ute i landet nu ? för i stockholm funkar det verkligen inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>